Over IIIA

IIIa DEVELOPERS is - reeds meer dan 15 jaar - een betrouwbare Belgische projectontwikkelaar gespecialiseerd in de ontwikkeling van vastgoedoplossingen voor de huisvesting van bedrijven. We ontwikkelen industriegebouwen zoals KMO-parken en individuele bedrijfsgebouwen op maat alsook kantoren. 

Van bij de start ligt de focus op de ontwikkeling van professioneel vastgoed. IIIa DEVELOPERS ontwikkelt o.a. weldoordachte KMO-parken waar sleutel-op-de-deur KMO-units met een oppervlakte tussen de 150 en 500m2 individueel verkocht en verhuurd worden. We zijn dan ook online terug te vinden via kmopark.be,

Veel klanten, zowel KMO’s als zelfstandigen, hebben reeds beroep gedaan op onze diensten en blijven ook voor hun nieuwe vastgoedbehoeften beroep doen op ons. 

IIIa DEVELOPERS is in Vlaanderen een autoriteit op het vlak van professionele vastgoedontwikkeling omdat wij steeds opnieuw streven naar de duurzame sleutel-op-de-deur bedrijfsvastgoedoplossing die bovendien goed oogt. Architectuur en duurzaamheid zijn en blijven hierbij onze ‘leitmotiven’. 

Onze jarenlange ervaring in de ontwikkeling van bedrijfsvastgoed wenden wij sinds kort ook aan om residentiële vastgoedprojecten te ontwikkelen.  Samen met onze partners gaan we, binnen afgesproken timing en budget, voor het afleveren van kwaliteitsvol en hoogwaardig afgewerkt nieuwbouwwoningen. 

We combineren, net zoals bij onze bedrijfsvastgoedontwikkelingen, een unieke locatie met een tijdloze architectuur waarbij we in het kader van het residentiële vastgoed de woonbeleving van de toekomstige bewoner centraal stellen. Mede door integratie van duurzame materialen en technieken realiseren we toekomstbestendig nieuwbouwwoningen waar u zich echt ‘thuis’voelt.

Waarom een IIIA bedrijfsoplossing?

Waarom een IIIA bedrijfsoplossing?

Wetende dat de beschikbare ruimte voor bedrijven niet eindeloos is, willen we deze ruimte optimaal benutten. 

Elk nieuwbouwproject voor kantoren en industriegebouwen start met het vakkundig inplannen in functie van bereikbaarheid en mobiliteit in het bestaand weefsel. In combinatie met het doordacht en tijdloos design van onze bedrijfsoplossingen maken we het verschil. Zowel eigenaars als investeerders erkennen hierin onze toegevoegde waarde. Als gebruiker ervaar je dagelijks de voordelen van een toegankelijke en aangename werkomgeving, als investeerder verhuur je moeiteloos aan tevreden huurders. 

Wanneer wij bv. KMO-units clusteren in een bedrijvenpark genereren wij een natuurlijke synergy tussen de bedrijven. De mogelijkheid om gezamenlijke kosten te delen of gezamenlijke diensten te organiseren en te leveren aan gemeenschappelijke klanten wordt door de gebruikers als een troef ervaren. 

Binnen onze professionele vastgoedontwikkelingen streven wij hoge en future proof standaarden na: 

TOEGANKELIJKHEID blijft een beslissende factor, daarom nemen we steeds de toegankelijkheid op de site alsook de locatie van jouw magazijn of kantoor ifv wegtransport, openbaar vervoer en fiets op de korrel. 

KWALITEIT voor alles. Wij geloven dat jouw bedrijfsgebouw de tand des tijds moet kunnen doorstaan. Wij hechten dan ook veel belang zowel aan de architectuur als aan de gebruikte materialen. Zo worden bv alle KMO-units in betonstructuur opgetrokken. 

DUURZAAMHEID kan je terugvinden in de manier dat wij jouw bedrijfsvastgoed ontwerpen en bouwen. We weten dat niet enkel de aankoopkost telt, daarom houden we bij de ontwikkeling ook rekening met de toekomstige kosten zoals onderhoud- en energiekosten. 

FLEXIBILITEIT regeert . Zelfs tijdens een snel en gestroomlijnd bouwproces zijn we getraind om aan jouw behoeften te voldoen. Wijzigingen op maat zijn mogelijk. 

STIPTHEID is onze sterkte. Dankzij onze punctuele monitoring tijdens onze projecten - van concept, over constructie tot oplevering en zelfs daar voorbij - kunnen wij het verschil maken. 

WINSTGEVENDHEID is belangrijk. Of je deze kwaliteitsvolle bedrijfsoplossing zelf in gebruik neemt of wenst te verhuren, in beide gevallen loont jouw investering in een goed ontworpen bedrijfsgebouw altijd. 

Quality above, we guide you all the way. 

Waarom een IIIA residentiële woonoplossing?

Waarom een IIIA residentiële woonoplossing?

Karaktervolle nieuwbouwwoningen bouwen in buurten waar het goed is om te wonen en te leven, daar engageert IIIA Developers zich voor.

Onze residentiële ontwikkelingen focussen per nieuwbouwwoning op:  

WOONKWALITEIT
Elk project ligt ingebed in een groen weefsel met optimale bereikbaarheid (auto, openbaar vervoer, fiets) en in de nabijheid van winkels, scholen ed. Architecturaal streven we naar een tijdloos design waarbij we alle aandacht richten op een unieke woonervaring voor de bewoner.

KLANTGERICHTHEID
Het resultaat moet voldoen aan uw verwachtingen. Bij ons staat u centraal. Gedurende het volledige bouwproces van uw nieuwbouwwoning begeleiden wij u van A tot Z.   Wij houden ons aan de timing en budget. Dankzij onze strikte opvolging van uw nieuwbouw kan u rekenen op een vlot bouwproces.

DUURZAAMHEID
Standaard gebruiken wij hoogwaardige materialen doorheen het volledige bouwproces. Wij integreren in al onze nieuwbouwwoningen duurzame en energiezuinige technieken. Zo houdt u tijdens de gebruiksfase de onderhouds-en energiekosten aanzienlijk onder controle.

Quality above, we guide you all the way ook binnen onze residentiële nieuwbouwprojecten.

Meer Weten?